ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΡΟΠΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

 • Κατάθεση στην τράπεζα
  Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να πληρώσετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας με κατάθεση στο τραπεζικό μας λογαριασμό στην AlphaBank. Τα έξοδα τραπέζης, για μεταφορά του ποσού από άλλη τράπεζα, βαρύνουν τον καταθέτη.
  Τα στοιχεία του τραπεζικού μας λογαριασμού είναι τα παρακάτω:
   
  Τράπεζα: ALPHABANK
  Δικαιούχος: WOMENASSOCIATIONS KOINΣEΠ
  Αριθμός Λογαριασμού: 290 00 2002 004587
  IBAN: GR62 0140 2900 2900 0200 2004 587
  BIC: GRBAGRAA
 • Αντικαταβολή
  Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή τότε θα πρέπει να το δηλώσετε στην παραγγελία του προϊόντος και να καταβάλλετε το αντίστοιχο τίμημα, στην εταιρεία ταχυμεταφορών, κατά την παραλαβή του προϊόντος.
 • PayPal
  Το PayPal είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος πληρωμών στο διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο. Παρέχει ασφάλεια στις συναλλαγές καθώς δεν γνωστοποιεί τα στοιχεία πληρωμής στα αντισυμβαλλόμενα μέρη.
  Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν. Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να ανοίξετε πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα https://www.paypal.com
 • Ηλεκτρονική πληρωμή μέσω alphabank:
  Υποστηρίζεται η πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners.
  Υπάρχει επίσης η δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. To MasterPass είναι μία νέα υπηρεσία της MasterCard για την οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην επίσημη σελίδα της: masterpass.com
  Οι πληρωμές σας υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχου κάρτας Verified by VisaMasterCard SecureCode και American Express SafeKey των Οργανισμών Πληρωμών Visa, MasterCard και American Express αντίστοιχα. Οι υπηρεσίες αυτές έχουν ως σκοπό να σας προσφέρουν πρόσθετη προστασία όταν εκτελείτε πληρωμές από το web με την κάρτα σας, εφόσον έχουν ενεργοποιηθεί από την εκδότρια Τράπεζα της κάρτας που χρησιμοποιείτε κι εφόσον έχετε ήδη αποκτήσει ένα προσωπικό κωδικό (pin) που θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για τις πληρωμές στο web, ακολουθώντας τις οδηγίες της Τράπεζάς σας.
  ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακόμα κι αν η εκδότρια Τράπεζα της κάρτας σας δεν συμμετέχει ακόμη στις υπηρεσίες Verified by Visa, MasterCard SecureCode και American Express SafeKey, η συναλλαγή σας θα γίνει κανονικά αποδεκτή και θα εκτελεστεί με ασφάλεια.
  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
 • Ηλεκτρονική πληρωμή μέσω everypay:
  Υποστηρίζεται η πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των VISA, MasterCard, Maestro, Diners & Discover.
  Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, Diners & Discover. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή