Σχετικά με εμάς

Καλωσορίσατε στο Womenassociations, μια περιήγηση στις παραδοσιακές δημιουργίες του ελληνικού τόπου και στην εξέλιξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Η Ελλάδα αποτέλεσε σταυροδρόμι πολιτισμών και γεύσεων και ίσως και τη κοιτίδα της μεσογειακής διατροφής. Έχοντας πυξίδα αυτό μια ομάδα πέντε ατόμων πλήρως καταρτισμένων προχώρησαν στη δημιουργία της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης με την επωνυμία «Γυναικών Συνεργασία» και το δ.τ. «WOMENASSOCIATIONS ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.». Η εταιρεία είναι κοινωνικού χαρακτήρα και γι’ αυτό το σκοπό θα προσφέρει το 1% του ετήσιου τζίρου της στους συνεργαζόμενους συνεταιρισμούς.

Πρόκειται για μια δραστηριότητα που επιδιώκει να αναδείξει τη γαστρονομική ελληνική κουλτούρα όχι μόνο στην ελληνική αγορά αλλά και στις διεθνείς αγορές. Απαρχή αποτελεί το μεράκι και ο κόπος των γυναικών που παράγουν  παραδοσιακά προϊόντα.

Κύρια βλέψη είναι να μεταλαμπαδευτούν  οι ελληνικές διατροφικές συνήθειες και να διατηρηθούν αναλλοίωτες στο χρόνο οι συνταγές αυτών  των γυναικών. Μέσω του Womenassociations ο καταναλωτής θα είναι σε θέση να ξεκινήσει το ταξίδι του σε ένα κόσμο μοναδικών γεύσεων και γαστρονομικών εμπειριών, που προσφέρουν τα αγνά τοπικά  προϊόντα.

Women Associations-Γυναικών Συνεργασία ΚΟΙΝΣΕΠ